Om oss

Ett anläggningsföretag med bredd

Vi vill hjälpa dig som kund att få en heltäckande lösning oavsett vad du behöver hjälp med inom mark- och anläggningsarbete. Efter mer än ett decennium som verksamma i Göteborg med omnejd har vi den kompetens och erfarenhet som behövs för att klara både stora projekt över lång tid, som enklare åtgärder åt småhusägare.

Vill du ha en offert på en tjänst, har någon särskild fråga kring markarbeten eller bara är allmänt nyfiken på vilka vi är så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!

Fokus på kvalitet och miljö

Vi använder oss enbart av den bästa utrustningen och material av högsta kvalitet. Vi vill att våra arbeten ska se bra ut när de är klara och sedan hålla en lång tid. Det är så man får en nöjd kundkrets som rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta.

Vi driver självklart även ett aktivt miljöarbete och samlar bland annat ihop och återvinner allt skräp och överblivet material från bygget och ser till att blir rent och fin tnär vi lämnar arbetsplatsen. Miljöaspekten är också viktig när vi köper in fordon, utrustning, verktyg och material.

Ditt anläggningsföretag i Göteborg