Stenläggare

En erfaren och kunnig stenläggare

Vi hjälper både företag och privatpersoner med stenläggning. Vi har lång och gedigen erfarenhet som stenläggare och kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina önskemål.

När det handlar om stenläggning finns det stora möjligheter att skapa en trevlig miljö i trädgårdar, på innergårdar och vid entréer vid kontor. Bara fantasin sätter gränser.

Sten är ett naturligt vackert och mycket användbart material. Ytan är slitstark och dess speciella karaktär gör den till ett populärt material, inte minst utomhus.

Vi har utfört en rad arbeten inom stenläggning och har många bra referenser från nöjda kunder.

Viktigt med ett noggrannt underarbete

Som stenläggare på våra nordliga breddgrader är det extra viktigt att ha rätt kompetens. Här finns stora variationer i klimat, varma sommardagar som byts ut mot tjäle på vintern gör det extra viktigt att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Underarbete, markisolering och materialval måste utföras korrekt och vi slarvar aldrig med grundarbetet.

När du har bestämt dig vilken typ av stenarbete du vill ha utfört så tar vi alla viktiga beslut i samarbete med dig. Vilket material ska användas, vilken ytstruktur och färg som passar bäst, hur stor budgeten är och så vidare.

Marksten ger en trivsam atmosfär

Marksten runt huset är allt mer populärt. Det är vackert och ger et trivsam intryck och kan dessutom höja värdet på huset.

Kontakta oss redan idag så kan vi din stenläggare och göra din trädgård, innergård eller entré ännu vackrare.

Professionella stenläggare i Göteborg